DKK
da
Dårlig
37 Fødder
6 Gæster
3 Kahytter (7 Køjer)
1 Badeværelse

detaljer

Mærke
Bavaria
Model
Cruiser 37
Byggeår
2014

Dimensioner

Længde (ft)
37
Bjælke (fod)
12
Dybgang (m)
1.95 m

Ekstra detaljer

Primær sejl type
Rulleforstag
Vandtank (liter)
360 l
motor
1 motor - 273 (hp)
Sikkert indskud
EUR 2500
Brændstof tank (liter)
150 l
Kalender Altid den bedste pris
Dato
Dato

Din personlige shipmate

Ting at vide

  • Tjek ind: 17:00
  • Tjek ud: 09:00

Tubber verificeret

Denne Sejlads Yacht fra vores verificerede partner:

  • Yacht kontrolleres regelmæssigt af vores team eller Tubber-ambassadør.
  • Yachts leveres rene, er veludstyrede og velholdte.
  • Ind- og udtjekning er tilstrækkelig
  • Basechefen tilbyder værdifuld indsigt og anbefalinger til at starte din sejlerferie på den rigtige fod med deres ekspert lokalkendskab.

Afbestillingspolitik

  • Afbestillingspolitikken for denne båd er  Super streng
  • Altid gratis afbestilling inden for syv dage efter booking, undtagen sidste-øjebliks-reservationer. Sidste øjeblik er mindre end seks uger før afrejse.

anmeldelser

Edwin
Edwin

05/06/2022

Laat ik beginnen met te zeggen dat het een mooie was was. Er zijn echter wel wat zaken die echt beter kunnen. Pluspunt was dat we vanaf 1500 op de boot konden. Contact met basemanager zeer matig. Drie keer geapped en op laatste bericht antwoord ontvangen( was in haar eigen belang). Bemanningslijst miste een persoon, ik had wel een correcte. Had comfortpakket, geen snorkelset en moest 80 euro extra betalen om outboard te mogen gebruiken???. Bij inspectie, dinghie half leeg( vervangen). Outboard werkte 20 meter, useless( 80 euro terug), toch zonde. Stuurwiel smerig met witte vloeistof. Verder werkte control panel(;voor oa voltage en waterstand) niet, continue rode lamp. Kan me voorstellen dat er mensen zijn die de boot zo niet meenemen. Mannen bij de boot vriendelijk en afhandeling verliep soepel.

Cornelis
Cornelis

24/07/2019

We hadden speciaal een vrij 'jonge' (2014) boot gehuurd, omdat we eerder met een wat oudere boot niet zo goede ervaring hadden. We stonden er van te kijken wat er allemaal al beschadigd en stuk was aan de boot. Flinke beschadigingen van het anker aan de boeg, kapotte horren in de ramen, kapotte kikkers aan de mast, krassen in de ramen enz. Bij de checkin hadden we grootzeil niet helemaal uitgerold. Dat bleek jammer. Bij eerste zeiltocht kregen we laatste stuk er buitengewoon moeilijk uit en was de bevestiging van het zeil aan rolmechanisme onderaan los omdat de val niet goed was aangetrokken. Overigens wel zo dat bij afschouwen ook niet moeilijk wordt gedaan. Kreeg alleen een opmerking over lastig uitrollen grootzeil ... De boegschroef is van beperkte waarde. Bij redelijk intensief gebruik slaat deze af (beveiliging tegen oververhitting?), wat erg vervelend is bij ankeren in drukke haven en wind dwars erop. De rolfok is geen genua, wat meestal toch wel jammer is. Pluspunt van de boot is dat de elektriciteitsvoorziening ruim voldoende moet zijn met 4 accus's en zonnepanelen. Alleen jammer dat van 2 accu's de spanningsmeter het niet doet, geeft althans geen spanning aan en schiet soms in alarm. Bij terugkeer voor checkout was onduidelijk waar we moesten afmeren en hebben we enkele uren op de tankwagen voor bijvullen diesel moeten wachten.

Bedste prisgaranti
Vores forpligtelse er at give dig den bedste prisgaranti på enhver yacht, der er tilgængelig.
Dato
Dato
Gæster
1
Gæster
Tubber er Platinum medlem af EIS forsikring
Book sikkert med EIS Charter Seal Platinum
Du skal ikke bekymre dig om dine penge med EIS Charter Seal Platinum
Tubber, Alle rettigheder forbeholdes