EUR
pt

Nossas avaliações de clientes

Bavaria 38 - 2004

Contact met Tubber NL en Tubeber Italia – uitstekend! Wij zijn altijd op de vriendelijke en professionele manier geholpen! Alle zaken zijn super snel geregeld! Het schip Tommy is schoon en fijn, heerlijk gevaren, helaas ging de tijd zo snel! Al met al een heerlijke vakantie, volgend jaar gaan we weer! Tubber NL en Tubeber Italia - beide dank u wel! Nadya

Beneteau Oceanis 38 - 2015

Heel fijne boot, goed uitgerust en onderhouden. Goede service van Istion Yachting.

Beneteau Cyclades 39.3 - 2006

Prima week gehad, professionele begeleid door Meike en Carmen, aardige meiden. Jammer dat de buitenboordmotor stuk was, maar voor de rest een gezellige week.

Jeanneau Sun Odyssey 490 GEN & A/C - 2020

Vanaf het allereerste contact met Tubber voelde het goed, we zijn prima geholpen en zowel het vervoer van de luchthaven naar de marina, als de check in verliep vlekkeloos en súper snel! We hadden een early check in geboekt en dat was súper! We kregen een fijn schip en hebben heerlijk gevaren, helaas vanwege gebrek aan wind het meeste op de zeer fijne en zuinige motor! Al met al een heerlijke ervaring, voor het eerst met onze echtgenotes, volgend jaar gaan we weer! TUBBER en ISTION beide fantastisch!

Bavaria C42 - 2023

Prachtig zeilgebied maar prijzige havens, laat je goed informeren over de do's en don"ts

Beneteau Oceanis 38 - 2016

voor de 2e keer deze boot gehuurd, goed uitgeruste boot, vooral geschikt voor 2, max 4 personen

Bavaria 31 Cruiser - 2008

Fijne boor voor ons! Niet te groot maar wel genoeg ruimte. Fijn alles te bedienen uit de kuip en zeker met harde wind goed varen. Mooie reis en gaaf drie keer dolfijnen gezien en echt goede wind gehad. Jammer dat de Flottielje niet de juiste leiding kreeg dit heeft een stempel gedrukt op de reis. De route is mooi maar wel heel veel op zee en kornati eilanden van een afstand. Zelf vind ik een plaatsje bezoeken of wandeling in de natuur een leuke afwisseling. Al met al zeker genoten!

Beneteau Oceanis 51.1 - 5 + 1 cab. - 2020

De in- en uitcheck wordt zeer professioneel gedaan. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het schip wordt duidelijk veel gebruikt en dat is wel te zien. Maar waar iets niet goed werkt, wordt geprobeerd dat naar tevredenheid op te lossen

Jeanneau Sun Odyssey 410 - 2019

Een heerlijke zeilvakantie beleefd aan de Amalfikust! Het zeiljacht is geschikt voor 8 personen, maar wij vonden 5 personen aan boord al voldoende! Alles is naar wens verlopen. Tot onze verrassing hadden we geen italiaanse maar een vlaamse schipper aan boord! Alexander Ten Berge is een excellente zeiler, een echte vakman! Alexander is bovendien heel vlot en aangenaam in de omgang. Dat we weinig geluk hadden met de wind, daar had hij uiterrard niets mee te maken. Een aanrader!

Hanse 508 - 2020

Our 2nd trip to Croatia with Tubber was great as it relates to weather, sailing, and a beautiful country. Charter 4 fun staff was outstanding in their response time for some interesting issues with this vessel and in every way possible. Our chef learned a lot, including what sea sickness is, while on board. But she persevered and made our meals. Our vessel appears to have weathered some heavy traffic and is not set up for the non-adventurous sailors. With AC only on shore power, no generator or inverter (have never chartered a 51' without either) and a bit more wear and tear than usually seen on a 2 yr old vessel, our group will seek another vessel for our future sails.

Lagoon 42 - 2017

De zeiltrip was top. Hoewel we weinig hebben gezeild door weinig wind hebben we genoten. Een fijne skipper en een prima host. Het gezelschap (8 gasten) aan boord was een perfecte match. Mijn man en ik hebben genoten van elke minuut en de lekker ontbijtjes en lunches, wat best een uitdaging was met vier vegetariërs aan boord. We hebben ons geen minuut verveeld. Het paddleboarden en zwemmen in prachtige verlaten baaitjes was geweldig leuk, elke keer weer. Een tip wellicht voor Tubber is om meer info vooraf te verschaffen over de inhoud van de trip. De info die we ontvingen was minimaal, terwijl er een compleet boekje van oa deze zeilreis beschikbaar was. Dat lag bij aankomst in onze hut. Bijvoorbeeld wat er allemaal inclusief was en hoe de reis -via welke bestemmingen- zou verlopen. Anderzijds kwam nu veel als een verrassing, ook leuk. Tot slot een tip, want we hadden graag vernomen dat je eigen drank mee kon nemen aan boord, dan hadden we andere voorbereidingen kunnen treffen. Al met al heeft dat aan de lol van de reis niets afgedaan. Zou zo weer een week meewillen. Was een geweldige week. Dank Tubber dat alles zo prettig geregeld was.

Dufour 412 Grand large - 2018

de boot was een prima boot, de begeleiding lokaal had weinig vertrouwen in ons zeilvaardigheden. Met veel geschreeuw vanaf de wal zijn weggegaan een aangekomen. Dit was zeker bij aankomst erg verwarrend. De koelkast werkte niet, toen we dit aangaven bij aankomst werd dit ontkend, vervolgens kregen we te horen dat we het hadden moeten melden en vervolgens werd dit erkend. Typisch Italiaans gedrag (niet erg klantvriendelijk). We hebben een week met veel wind gehad en hebben lekker kunne zeilen. .

Jeanneau Sun Odyssey 509 - 5 + 1 cab. - 2015

boot raakte stuurloos door gebroken stuurkabel, slecht onderhoud. boot was vies (bijv koelkast) en algehele onderhoud was matig.

Jeanneau Sun Odyssey 410 - 2021

Prachtige, relatief nieuwe boot. Slimme verbeteringen tov oudere versies. Goed voor 6 personen. Maar einde seizoen, dus veel kleine mankementen. Zoals niet compleet servies, capaciteit accu enz. Grootste probleem was de waste water tank. De vorige crew had niet door dat deze ook dagelijks geleegd moest worden. Gevolg een verstopte afvoer en enorme stank. Het opheffen van de verstopping zorgde ervoor dat we pas 4 uur later konden uitvaren. De stank overlast was pas na een paar dagen weg.

Alubat Ovni 395 - 2013

De ruimte in de boot en opbergruimtes waren super. Maar ook in de kuip, in de tafel kon je drinken kwijt. En handig die ophaalbare kiel. Het is geen snelle boot maar een heerlijke boot om op te vertoeven!

Jeanneau Sun Odyssey 39i - 2008

Twee weken samen gezeild in de buurt van Lefkas, tot het plaatsje Agio Nicolao op Zakinthos. Mooi vaargebied, fraaie kusten en panorama's door de elkaar opvolgende eilanden. Redelijke wind meestal wat in de ochtend en later op de middag gemiddeld 3-4. De storm Daniel boven Athene gelukkig gemist. De Sun Odyssey heeft een goed ingerichte kuip, zeilde goed, wel loefgierig. Genua aan vervanging toe, grootzeil net nieuw. Wat issues gehad met de zwakke accu van de koelkast waardoor we deze moesten uitschakelen 's nachts om geen alarm te krijgen, de schakelaar van het anker haperde soms en met de dinghy kon niet geroeid worden omdat een peddel loszat. Goede contacten met de twee mannen van het lokale charterbedrijf die deze en een vijftal andere jachten bezitten. Goede intake en vlotte checkout. Ligplaats tegenover cafe-bar Marcus, handig voor ontbijt, lunch, borrel en diner..

Jeanneau Sun Odyssey 479 - 4 cab. - 2018

Een stormachtige week achter de rug op een heerlijke boot en een super skipper. Voor herhaling vatbaar en dan hopelijk met mooier weer.

Bavaria Cruiser 51 - 2015

Nieuwe zeilen op de boot, was prima, evenals de navigatie apparatuur Radio was oud kon je niet met telefoon contacten dus we hadden geen muziek, dat was wel behoorlijk minder. Ook nooit eerder meegemaakt dat je brandstof voor de buitenboord motor moest kopen, vind dat niet kunnen als je ziet wat je voor zo'n boot betaalt....

Elan 444 Impression - 2012

Onze ervaringen met Tubber zijn prima, maar de eigenaar van boot (een Elan 44, de Okea Iris, gelegen in Lavrion) die wij huurden via Tubber is een buitengewoon onaangename man die voor geen enkele reden vatbaar is. De bevestiging van de valreep brak tijdens onze vakantie af door een ondeugdelijk uitgevoerde eerdere repareratie. Bij toeval konden wij dat met fotomateriaal aantonen, maar ondanks dat werd de volledige verantwoordelijkheid hiervoor bij ons gelegd. De eigenaar van de boot werd hierover zo onredelijk boos, dat wij ons zelfs bedreigd hebben gevoeld door hem. Deels werd zijn boosheid veroorzaakt door het feit dat wij telefonisch advies gevraagd hadden aan de Tubber-contactpersoon. Dit frustreerde hem zo, dat hij dreigde een van de opvarenden van de boot af te slaan en honderden euro’s van onze borg in te houden. Het is uiteindelijk in der minne geschikt omdat we de zaak niet verder wilden laten escaleren, maar het was een buitengewoon naar einde van wat een fijne vakantie had moeten zijn. Maar dank aan het luisterend oor van de Tubber-contactpersoon!

Bavaria C42 - 2021

Nette boot. Aardige verhuurder. De boot functioneerde naar behoren. Zou de boot zeker opnieuw huren!

Bavaria Cruiser 45 - 2014

Erg mooie omgeving, goede boot. Verhuurder was prima. De Kroaten die je ontvangen in de havens vond ik echter niet vriendelijk en alle havens/boeien zijn erg duur.

Hanse Hanse 345 - 2013

Boot had wat gebreken. Maar personeel ter plaatste tevreden over. Prima locatie als vertrekhaven aangezien we richting het zuiden zijn geweest. Verder zoals al onze ervaringen erg tevreden over Tubber. Van A tot Z alles goed en duidelijk geregeld.

Jeanneau Sun Odyssey 410 - 2019

Heerlijke week gehad. De Jeanneau Sun Odessey 410 heeft 3 hutten en is officieel geschikt voor 8 personen. Wij waren met 6 en vonden dat ‘druk’ zat. De boot is een perfecte verblijfplaats die ook nog eens goed zeilt. Ook bij wat meer wind. Je kan hem alleen niet mooi noemen maar dat is persoonlijk. Alle gemaakte afspraken met Tubber zijn nagekomen dus geen enkele reden tot klagen. In ons geval huurden we de boot van zaterdag 17:00 uur tot zaterdag 10:00 uur. Wij moesten echter vrijdagmiddag om 17:00 uur weer in de thuishaven terug zijn. Al met al een aanrader!

Jeanneau Sun Odyssey 42i - 2007

We hadden de boot voor 1 week gehuurd. Alles was goed geregeld, enkel jammer dat ons anker kapot ging waardoor we genoodzaakt waren om aan een boei te gaan liggen tijdens de overnachtingen. En we moeten die kosten helaas nog steeds terug krijgen. De boeking bij Tubber zelf ging perfect en ze hebben een hele goede gebruiksvriendelijke website en uitstekende service. Wel vond ik het jammer dat we nadat we een offerte hadden opgevraagd iedere week wel een keer gebeld en/of gemaild werden of we de exacte datum/schip al wisten, zodat er geboekt kon worden. (offerte opgevraagd +- juni 2022 en vakantie datum +- juli 2023) Na mijn idee zaten jullie er teveel op, waardoor het begon te irriteren. Tevens was het voor mij niet gelijk duidelijk waar we ons moesten melden bij de haven, buitenom dat we de havenmeester konden bellen. Alles ter zijde wel een prachtige vakantie gehad!

Dufour 412 GL - 2017

Prima boot, Angelina Boating vlot, correct en hulpvaardig. Boot licht ondertuigd, maar dat is begrijpelijk vanuit perspectief van de charter. Met Tubber een mooi gebalanceerde eiland-hop-flottielje week gezeild. Voor herhaling vatbaar!
Tubber, Todos os Direitos Reservados