Tubber takes part in the United States Sailboat Show
Location: USA, City Dock, Annapolis, MD
Dates: 12/10/2022 - 15/10/2022
USD
us

Our customer reviews

Beneteau Oceanis 38.1 - 2018

geen vier of vijf, want voor een versleten, bij intake zeiknat nog te drogen liggend en na vertrek uit de haven niet te zekeren en met een windvlaag weggewaaid bootkussen 300 euro afdwingen (onder dreiging anders alle borg vast te houden geeft een nare nasmaak, sunturist dus beter niet kiezen.

Jeanneau Sun Odyssey 440 - 2023

Een nieuw goed zeiljacht, prettig te handelen en goede zeileigenschappen. We hebben een fantastische week gehad.Weekj

Jeanneau Sun Odyssey 410 - 3 cab. - 2020

De Sun Odyssey 410 is een fijn schip om mee te zeilen. Reven kun je beter doen door wat fok weg te halen dan grootzeil. Daar wordt ze erg loefgierig van. De diepte meter en de ankerketting sensor werkten niet. Dat maakten het ten anker gaan lastig. De kappote dieptemeter maakte het varen vooral in de eerste week onrustig omdat je steeds niet weet hoeveel ruimte er is om te varen. Dit was een serieus min-punt. De verhuurder had dit vooraf MOETEN laten repareren.

Lagoon 400 S2 A/C & GEN - 2016

The boat is in a good condition, we had one afternoon with rain and the water entered through the closed windows at 3 of the 4 cabins. The cabin near the engine suffers from a strong smell of fuel coming from the dripping engine. The Istion Yachting Lefkas team were ok, the check in and the check out took a lot of time, the guy that was there- Sakis Zeta didn’t really understand the boat, he wasted a lot of our time, and at the end we had to figure out by ourselves about the boat. The first night the rope of the dinghy untied( our big mistake!!!!) and we walked at 04:30 when the dinghy was not there. We called Andreas, the base manager, at 07:30, we were already looking for the dinghy, he said that he will call back at 09:00. I asked if he can replace the dinghy if needed he said that he has no dinghy’s available. At 08:00 we already find the dinghy with No help from Istion. while docking back at the marina on Friday, Sakis Zeta was really unpleasant. Saturday morning he came at 08:00 and picked the sab we rented from him instead of waiting till 09:00 or doing it the day before. At 09:00 they were asking to leave the boat when they could see we were taking the baggage out. We asked for a bottle of water and they sent us to buy on. Those are small examples to show the unkind & Unpleasant attitude from Istion crew. Dina the The receptionist and the second girl as well really try to be kind, both of them are the good part of Istion lefkas.

Bavaria Cruiser 32 - 2013

Tubber claimt dat ze enkel samenwerken met goede partners maar dit yacht charter bedrijf heeft na beter onderzoek een zeer twijfelachtige reputatie. De boot had nieuwe zeilen maar ook de nodige gebreken waarvan ik vrijwel zeker weet dat de charter maatschappij al heel lang van op de hoogte was. De plotter is hopeloos oud en vrijwel onbruikbaar, de windmeter is een los apparaat met lege batterijen. De stuurautomaat werkte niet. Er was geen werkend ankerlicht en de knoppen van het ankerlicht op het bedieningspaneel waren op het deklicht (bewust) aangesloten die tijdens ankeren de accu bijna in z’n eentje leeg trok nog afgezien dat dit niet zo hoort en je als incompetent word gezien. De dekdouche was zo lek dat het water in de motor bilge samen met de olie de slaapcabine instroomde. De wc/badkamer stonk en de afsluiters waren zeer aan vervanging toe. Het kade personeel was uiterst vriendelijk en de eigenaar was nors maar deed voor de rest bij ons niet moeilijk zoals wel te lezen valt bij recensies van anderen. Volgende keer ga ik beter kijken naar (meer) reviews op andere sites dan hier staan om de kwaliteit van de charter maatschappij en de boten te beoordelen.

Jeanneau Sun Odyssey 36i - 2008

Leuke week gehad met het oude beestje! Het enige punt van kritiek is dat de prijs/kwaliteit niet geheel in verhouding is. Vrij veel kleine mankementen aan de boot die achteraf gezien bekend waren bij de chartermaatschappij, zoals een defect ankerlicht.

Bavaria C45 - 2019

Wij (4 vrienden) hadden dit jacht gehuurd. De lokale verhuurder is Ble Yachting. De ontvangst bij het kantoor was heel vriendelijk en correct. Borg geregeld. Schoonmaakkosten en de kosten voor het eerder kunnen meenemen van de boot moesten ik contant betalen. Vreemd dat dat niet via creditcard of pin kon en omdat ik het niet cash bij mij had, was het OK als dat na de reis betaald zou worden. De check-in van de boot verliep soepel. Een ballon-fender ontbrak en het viel mij op dat voor een schip van 2019 er toch al best veel kleine dingen stuk waren. Vreemd dat er wel lakens en handdoeken worden geleverd, maar geen theedoeken en vaatdoeken. Het schip is heel ruim en vaart makkelijk. Ik vond het wel vreemd dat het scheef in het water lag (helde naar stuurboord). Mogelijk iets met de ballast? Tijdens de reis bleek al snel dat de ankerlier niet goed functioneerde. In de haven lieten ze de lier slechts een paar meter zakken tijdens de check-in, maar bij het daadwerkelijke gebruik in baaien en havens, waar je soms wel 40 meter kabel wilt gebruiken, viel de lier steeds uit. De zekering klapte er steeds na een paar meter kabel uit. Zonder betere, sterkere en snellere lier zou ik dit schip ten zeerste afraden. Zeker in winderige omstandigheden in havens is dit een recept voor schade. Een tweede punt was dat de lier van het zwemplateau het begaf door een gebroken bout. We kregen geen contact met de basemanager of het kantoor. Pas na tussenkomst van Tubber belde de basemanager ons. Hij gaf aan dat er wel reserve bouten in de kaartentafel lagen (was ook zo), maar ondanks dat wij op Lefkas in een haven lagen, kwam er niemand van Ble om te helpen. Wij hebben dit zelf moeten repareren en dat betekende een vertraging van 3 uur en heel veel gepruts in een kleine ruimte in het achterruim van het schip. Dit kon je alleen bereiken via een luikje in de rechter hut. Het viel ons op hoeveel roest er op de lier zat en roest was ook de oorzaak van het breken van een bout waarmee de lier werkte. We hebben de motor van de lier eruit moeten halen om de verroeste bout te kunnen vervangen. Het gereedschap aan boord (vooral de tangen die je nodig hebt), waren ook compleet verroest. Het heeft zeker de pret van deze zeilweek beïnvloed en daarom geen 5 sterren.

Beneteau Oceanis 37.1 - 2024

Propose to develop possibility to check out in Dubronivik without losing sailing days

Beneteau Oceanis 37.1 - 2024

continue with grand soleil.

Beneteau Oceanis 37.1 - 2024

bei regen laeuft wasser am mast ins boot und durchnaesst polster

Beneteau Oceanis 37.1 - 2024

service batteries ofthe boat are no longer good.have to install a block so that we can winch the furler

Pogo Structures Pogo 12.50 - 2020

sehr freundliches personal.check sehr kompetent

Bali 4.1 - 2019

we really like the catamarain

Bavaria Cruiser 34 - 2 cab. - 2020

good

Bavaria Cruiser 34 - 2 cab. - 2018

holding tank alarm is on. tank is empty.so oke marifoon funtions not always working normal.

Jeanneau Sun Odyssey 349 - 2016

Geen kussens in de kuip.Electriciteitekabel gaf na twee dagen kortsluiting zodat zekering in kast op steiger telkens sprong...

Jeanneau Sun Odyssey 349 - 2016

Sehr nettes Personal

Bavaria Cruiser 46 - 4 cab. - 2016

thank you

Bavaria Cruiser 33 - 2013

zapach ropy w kajucie rufowej. 3 x zgasl gaz w kuchence

Bavaria Cruiser 33 - 2013

we have a nice trip this year

Lagoon 450 F - 4 + 2 cab. - 2018

see separate email/txt message

Lagoon 450 F - 4 + 2 cab. - 2018

New boat, good condition, friendly personal of company, good check in and check out. It was amazing week! Many thanks

Lagoon 450 F - 4 + 2 cab. - 2018

Nice boat, friendly staff.

Catana Group Bali 4.6 - 5 + 1 cab. - 2021

sve najbolje

Hanse 388 - 2019

I fullyrecommbd this charter company and crew. Will be back foe sure
Tubber, All Rights Reserved