EUR
gr

Σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, εξηγούμε πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για όλες τις προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε σχετικά με εσάς όταν ενοικιάζετε ένα σκάφος μαζί μας, αγοράζετε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, καλέστε μας, στείλτε μας e-mail, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή μας ή αλληλεπιδράτε μαζί μας.


Προσωπικές πληροφορίες Στην κορυφή

Μπορούμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών πληροφοριών:

  • Όνομα, αριθμός διαβατηρίου και άλλες πληροφορίες αναγνώρισης. Για παράδειγμα, ενδέχεται να καταγράψουμε το όνομα, τον τίτλο, το φύλο και την ημερομηνία γέννησής σας, την εθνικότητά σας, τη χώρα διαμονής και τον αριθμό διαβατηρίου.
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ο προσωπικός λογαριασμός ή τα στοιχεία εγγραφής σας. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση email σας. Όταν δημιουργείτε στοιχεία σύνδεσης ή εγγραφείτε για την υπηρεσία μας, ενδέχεται επίσης να καταγράψουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας και άλλες πληροφορίες που συμπληρώνετε στο λογαριασμό σας ή στη φόρμα εγγραφής.
  • Πληροφορίες για τις κρατήσεις και τις αγορές σας. Όταν κάνετε κράτηση για διακοπές με βάρκα μαζί μας, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία κράτησης. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με το σκάφος σας, τις τιμές και την ημερομηνία κράτησης. Εκτός αυτού, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας (όπως λίστα πληρώματος και άδεια ιστιοπλοΐας) και την επιπλέον υπηρεσία που αγοράζετε (όπως ασφάλιση ή μεταφορά).
  • Πληροφορίες για τις διακοπές σας ιστιοπλοΐας. Όταν ταξιδεύετε μαζί μας, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι σας. Όπως το δρομολόγιο ταξιδιού σας, το (online) check-in, το (κινητό) κουπόνι σας και τα μέλη του πληρώματός σας. Ενδέχεται επίσης να καταγράψουμε οποιαδήποτε από τις καθορισμένες ανάγκες σας και οποιαδήποτε πρόσθετη βοήθεια χρειάζεστε.
  • Όταν επικοινωνούμε μαζί σας. Όταν μας στέλνετε ένα email ή συνομιλείτε μαζί μας online ή μέσω κοινωνικών μέσων, καταγράφουμε τη συνομιλία σας μαζί μας. Καταγράφουμε επίσης τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας. Για παράδειγμα, όταν απεγγραφείτε από ένα από τα ενημερωτικά δελτία μας ή όταν επιλέγετε να λαμβάνετε την επικοινωνία που σχετίζεται με την κράτησή σας (όπως επιβεβαίωση, ειδοποίηση check-in, κουπόνι και αλλαγές στις διακοπές σας για ιστιοπλοΐα) από άλλα κανάλια εκτός από email (όπως WhatsApp ή Facebook Messenger, Instagram ή SMS). Όταν μας καλέσετε, το Κέντρο Εξυπηρέτησης θα καταχωρίσει τις ερωτήσεις ή τα παράπονά σας στη βάση δεδομένων πελατών μας. Ενδέχεται επίσης να καταγράφουμε τηλεφωνικές κλήσεις για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Πληροφορίες που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, την εφαρμογή μας και άλλα ψηφιακά μέσα

  • Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για κινητά, ενδέχεται να καταχωρίσουμε τη διεύθυνση IP, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, τον ιστότοπο παραπομπής, τη συμπεριφορά περιήγησης στον ιστό και τη χρήση της εφαρμογής. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες μέσω cookies και παρόμοιων τεχνολογιών όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας για κινητά.
  • Ενδέχεται να λάβουμε μια αυτόματη ειδοποίηση όταν ανοίγετε τα email μας ή κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο σε τέτοια email.
  • Με την άδειά σας, ενδέχεται επίσης να λάβουμε τα δεδομένα τοποθεσίας σας.

Πληροφορίες σχετικά με τα κοινωνικά μέσα

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις κοινωνικού δικτύου σας, ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες από τον παροχέα κοινωνικών δικτύων σας. Για παράδειγμα, όταν συνδέεστε στις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας λογαριασμό κοινωνικού δικτύου, ενδέχεται να λάβουμε το προφίλ κοινωνικού δικτύου σας, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, των ενδιαφερόντων και των επαφών σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από τον πάροχο κοινωνικών δικτύων σας και πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, ελέγξτε τον ιστότοπο και την πολιτική απορρήτου του παρόχου κοινωνικών δικτύων σας (για παράδειγμα Facebook, Google+ και Instagram).

Οι πληροφορίες που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας

Ίσως θελήσετε να μοιραστείτε πληροφορίες μαζί μας, για παράδειγμα όταν μοιράζεστε τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας μαζί μας, αφήστε ένα σχόλιο για εμάς στο Facebook ή αναθεωρήστε ιστότοπους, συμπληρώστε μια έρευνα πελατών ή υποβάλετε μια συμμετοχή για διαδικτυακό διαγωνισμό.

Ευαίσθητες πληροφορίες

Συγκεκριμένοι τύποι προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε, όπως δεδομένα που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή ή δεδομένα σχετικά με την υγεία, μπορούν να θεωρηθούν & apos; ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων & apos; σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Ενδέχεται να χρειαστεί να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε και να μοιραστούμε τις κατηγορίες δεδομένων σας με τρίτους για τους σκοπούς όπως περιγράφεται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου (δείτε παρακάτω). Για παράδειγμα, για να σας παρέχουμε βοήθεια ή διευκολύνσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών ιστιοπλοΐας σας, η οποία είναι κατάλληλη για τις ιατρικές σας ανάγκες ή την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.


Πώς συλλέγουμε τα δεδομένα σας Στην κορυφή

Συλλέγουμε τις κατηγορίες όπως αναφέρθηκαν προηγουμένως των προσωπικών δεδομένων με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Συλλέγουμε δεδομένα που μας παρέχετε

Όταν κάνετε κράτηση για διακοπές ιστιοπλοΐας μαζί μας, όταν δημιουργείτε έναν διαδικτυακό λογαριασμό, επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης, εγγραφείτε για να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποιήσεις push για κινητά, εγγραφείτε σε μία από τις διακοπές μας για ιστιοπλοΐα ή συμμετέχετε σε διαγωνισμό προσφοράς. Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας ή την εφαρμογή για κινητά, συλλέγουμε πληροφορίες μέσω cookie και παρόμοιων τεχνολογιών.

2. Από συνεργάτες

Λαμβάνουμε τα δεδομένα σας από τους συνεργάτες κρατήσεων και άλλες εταιρείες που συνδέονται με τη διευκόλυνση των ταξιδιωτικών σας διευθετήσεων. Δεχόμαστε τα δεδομένα σας από αυτά τα μέρη για να χειριστούμε τις κρατήσεις σας και να εκπληρώσουμε τις ταξιδιωτικές ρυθμίσεις και τις αγορές σας. Για παράδειγμα, όταν κάνετε κράτηση ενός σκάφους μέσω μιας πύλης συνεργατών, λαμβάνουμε τα στοιχεία αναγνώρισής σας και τα στοιχεία κράτησης από αυτούς.

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις κοινωνικού δικτύου σας, ενδέχεται να λάβουμε πληροφορίες από τον παροχέα κοινωνικών δικτύων σας. Ανατρέξτε στην ενότητα "Οι τύποι προσωπικών δεδομένων που επεξεργαζόμαστε" παραπάνω.


Γιατί χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας Στην κορυφή

Οι κύριοι στόχοι μας για τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία είναι:

1. Για να σας προσφέρουμε τις διαδικτυακές υπηρεσίες και την εφαρμογή για κινητά

Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε το όνομά σας και τα στοιχεία κράτησης όταν κάνετε check-in για τις Διακοπές Ιστιοπλοΐας σας στο διαδίκτυο ή αληθεύει την εφαρμογή. Ορισμένες από τις διαδικτυακές υπηρεσίες και η εφαρμογή μας χρησιμοποιούν την τοποθεσία σας, για παράδειγμα, για να σας δείξουν το πλησιέστερο βενζινάδικο ή τη Μαρίνα.

Για να διευκολύνουμε τη χρήση των υπηρεσιών μας από εσάς, ενδέχεται να αναλύσουμε τα δεδομένα που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τα ψηφιακά μας μέσα και να τα συνδυάσουμε με πληροφορίες που συλλέγονται μέσω cookie και σχετικών τεχνολογιών. Για παράδειγμα, για να κατανοήσετε ποιο ψηφιακό κανάλι (email, κοινωνικά μέσα) ή συσκευή (επιτραπέζιο, tablet ή κινητό) προτιμάτε, ώστε να περιορίσουμε την επικοινωνία μας σε αυτό το κανάλι ή το μέσο.

2. Να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς

Για να χειριστούμε την κράτησή σας και να εκπληρώσουμε τις ρυθμίσεις και τις αγορές των Διακοπών Ιστιοπλοΐας, πρέπει να επεξεργαστούμε τις περισσότερες από τις πληροφορίες που περιγράφονται παραπάνω. Για παράδειγμα, χρειαζόμαστε το όνομά σας, τον αριθμό διαβατηρίου και άλλες πληροφορίες ταυτοποίησης για να εκδώσουμε το κουπόνι και τα τοπικά χαρτιά σας για να ενοικιάσετε ένα σκάφος. Για να επιβεβαιώσουμε τις διακοπές σας στην ιστιοπλοΐα και να σας ενημερώσουμε για αλλαγές, χρειαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Επιπλέον, για να διασφαλίσουμε ότι λαμβάνετε την απαιτούμενη φροντίδα, απαιτούμε τις συγκεκριμένες ιατρικές σας ανάγκες όταν απαιτείται.

3. Για στατιστική έρευνα

Χρησιμοποιούμε αυτόματα εργαλεία για τη διεξαγωγή στατιστικής έρευνας σε γενικές τάσεις σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών μας, του ιστότοπου, της εφαρμογής και των κοινωνικών μέσων και τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών και των χρηστών μας.

Για να πραγματοποιήσουμε την έρευνά μας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που περιγράφονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων διακοπών ιστιοπλοΐας σας (όπως ημερομηνία κράτησης, ώρα άφιξης, προέλευση, προορισμός, αριθμός και ηλικία ατόμων από τη λίστα του πληρώματός σας, τύπος γιοτ, αγορασμένα πρόσθετα και πληροφορίες για εσάς (φύλο, ταχυδρομικός κώδικας). Συνδυάζουμε αυτά τα δεδομένα με δεδομένα που συλλέγουμε με cookie και παρόμοιες τεχνολογίες όταν επισκέπτεστε έναν από τους ιστότοπούς μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας. Επιπλέον, τα συνδυάζουμε με δεδομένα που συλλέγονται από τρίτους παρόχους χρησιμοποιώντας αναλυτικά ή μάρκετινγκ cookies ή παρόμοιες τεχνολογίες.

Χρησιμοποιούμε συγκεντρωτικά δεδομένα μόνο για την ανάλυσή μας και δεν χρησιμοποιούμε το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Χωρίς την άδειά σας, δεν θα χρησιμοποιήσουμε ευαίσθητα δεδομένα για αυτήν την αναλυτική έρευνα.

Χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, τα δεδομένα κράτησης διακοπών ιστιοπλοΐας και τα πρόσθετα που επιλέγετε (Εξωλέμβιος κινητήρας, Ασφάλιση) για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την παροχή καταλληλότερων προτάσεων. Για παράδειγμα, εάν η ανάλυσή μας δείχνει ότι οι ναυτικοί λατρεύουν να έχουν μια εξωλέμβια με το σκοτεινό τους, ενδέχεται να το συμπεριλάβουμε πιο εμφανώς στις προσφορές μας δωρεάν. Χρησιμοποιούμε επιπλέον κριτικές πελατών για τη μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών, ώστε να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας για Sailing Holidays σε όλο τον κόσμο. Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για να αξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες του ιστότοπού μας περιηγούνται στον ιστότοπό μας, ώστε να μπορούμε να το κάνουμε εύκολο στη χρήση.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για τα νόμιμα συμφέροντά μας για να αναπτύξουμε καλύτερες υπηρεσίες και προσφορές για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, να παρέχουμε πιο ενεργή υποστήριξη πελατών και να βελτιώσουμε το σχεδιασμό και το περιεχόμενο των ιστότοπων και των εφαρμογών μας.

Δικαίωμα διαμαρτυρίας

Έχετε το δικαίωμα να διαμαρτυρηθείτε, για λόγους που σχετίζονται με τη διαφορετική σας κατάσταση, ανά πάσα στιγμή για την επεξεργασία των δεδομένων σας για στατιστική έρευνα.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να σας στέλνουμε ενημερώσεις και ειδικές προσφορές εξατομικευμένες για τα ενδιαφέροντά σας για Sailing Holidays ή επιπλέον υπηρεσίες.

E-mail ή ταχυδρομικά

Όταν κάνετε κράτηση για διακοπές ιστιοπλοΐας, θα σας στείλουμε ειδικές εξατομικευμένες προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις Sailing Holiday, στα σχετικά email μας για τις Sailing Holidays. Για παράδειγμα, πριν από την έναρξη των Διακοπών Ιστιοπλοΐας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με λίστα συσκευασίας, ενημέρωση και λίστα πληρώματος.

Ενημερώσεις και Ειδικές προσφορές

  • Ενδέχεται επίσης να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από εμάς (εκτός εάν εξαιρεθείτε κατά τη διαδικασία κράτησης) με ενημερώσεις και ειδικές προσφορές προσαρμοσμένες στο ενδιαφέρον σας. Για παράδειγμα, σας στέλνουμε εξατομικευμένες προτάσεις για τις επόμενες διακοπές σας για ιστιοπλοΐα ή σας ενημερώνουμε για συναρπαστικούς προορισμούς με σκάφος, καθώς και για τις τελευταίες ειδήσεις για το Sailing Holidays. Με την έγκρισή σας, ενδέχεται επίσης να σας στείλουμε email με ειδικές προσφορές προσαρμοσμένες στο ενδιαφέρον σας από τους συνεργάτες μας. Για παράδειγμα, ο συνεργάτης μας, όπως η Μαρίνα, τα τοπικά εστιατόρια, η ασφάλιση για διακοπές ιστιοπλοΐας.
  • Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε άλλα κανάλια επικοινωνίας για να σας στείλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και ειδικές προσφορές, όπως ταχυδρομική αλληλογραφία ή, με τη συγκατάθεσή σας, κοινωνικά κανάλια (για παράδειγμα Facebook Messenger, SMS, Instagram, webchat ή WhatsApp).

Συνδυάστε δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για να κατανοήσουμε τι είναι σχετικό με εσάς, χρησιμοποιούμε αυτόματα εργαλεία για την ανάλυση των δεδομένων σας. Για το σκοπό αυτό, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα επίπεδα προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται παραπάνω, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων κράτησης διακοπών ιστιοπλοΐας (όπως ημερομηνία έναρξης, ημερομηνία αναχώρησης, προορισμός, δεδομένα λίστας πληρώματος), πρόσθετα επί πληρωμή (εξωλέμβια, μεταφορά), πληροφορίες σχετικά με εσάς και τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις που μοιραστήκατε μαζί μας (όπως λίστα αγαπημένων, προτιμώμενα σκάφη αναψυχής και αγαπημένους προορισμούς). Συνδυάζουμε αυτά τα δεδομένα με δεδομένα που συλλέγουμε με cookie και παρόμοιες τεχνολογίες όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας. Το συγχωνεύουμε με δεδομένα που λαμβάνονται από τρίτους παρόχους χρησιμοποιώντας αναλυτικά ή μάρκετινγκ cookie ή σχετικές τεχνολογίες. Χωρίς την άδειά σας, δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Στην επικοινωνία μας, συμπεριλαμβάνουμε εξατομικευμένες προσφορές από τους ιστότοπούς μας και τους συνεργάτες μας σχετικά με τις Διακοπές Ιστιοπλοΐας, τις επιπλέον υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να συμπεριλάβουμε προτάσεις για τις δικές μας πληρωμένες επιπλέον παροχές (ασφάλειες, χάρτες) ή υπηρεσίες μεταφοράς, ασφάλειες και άλλες συναφείς υπηρεσίες που προσφέρονται από τρίτα μέρη. Αυτές οι προσφορές προσαρμόζονται στα ενδιαφέροντά σας. Για παράδειγμα, ενδέχεται να σας στείλουμε (εκτός εάν εξαιρεθείτε κατά τη διαδικασία κράτησης) ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την επιστροφή σας από το ταξίδι ιστιοπλοΐας σας με προσφορές βάσει του ιστορικού της ιστιοπλοΐας σας για να σας εμπνεύσουμε για τις διακοπές σας. Με την άδειά σας, ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε μη εξατομικευμένες πληροφορίες (προορισμοί Ιστιοπλοΐας, ημερομηνία ταξιδιού) στους συνεργάτες μας, ώστε να μπορούν να σας προσφέρουν μια σχετική επιλογή Υπηρεσιών, Σκάφη, Εκδρομές με σκάφος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Η Tubber BV στέλνει όλη την επικοινωνία, δεν κοινοποιούνται στοιχεία επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας για το σκοπό αυτό χωρίς την άδειά σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνεργάτες μας και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν παρέχονται όταν εγγραφείτε και δημοσιεύετε στους ιστότοπούς μας.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας όπως περιγράφεται σε αυτήν την παράγραφο για το νόμιμο συμφέρον μας και τα συμφέροντα τρίτων για να σας παρέχουμε σχετικές ενημερώσεις και προσφορές.

Συμμετοχή και εξαίρεση, κατάργηση εγγραφής και δικαίωμα αντίρρησης. Σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ενημερώσεις και ειδικές προσφορές μόνο εάν δεν αποχωρήσατε κατά τη διαδικασία πώλησης. Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ενημερώσεις και ειδικές προσφορές, ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις επικοινωνίας στον λογαριασμό σας (εάν υπάρχει) ή επικοινωνώντας μαζί μας (ανατρέξτε στην ενότητα' Τα δικαιώματά σας & παρακάτω) . Όταν καταργήσετε την εγγραφή σας, θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε τα email της κράτησής μας και των σχετικών υπηρεσιών (όπως επιβεβαίωση κράτησης σκάφους, κουπόνι, κωδικό πρόσβασης, email υπηρεσίας και επισκόπηση επιστολών). Μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή (ανατρέξτε παρακάτω& apos; Τα δικαιώματά σας').

Άλλοι σκοποί άμεσου μάρκετινγκ

Αυτή η παράγραφος περιγράφει συγκεκριμένα παραδείγματα από τη χρήση των δεδομένων σας από εμάς για άλλους σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.

  1. Μάρκετινγκ cookies

    Οι ιστότοποί μας χρησιμοποιούν cookie μάρκετινγκ που τοποθετούνται συνήθως από διαφημιστικά δίκτυα. Αυτά τα δίκτυα είναι εταιρείες που λειτουργούν ως μεσάζοντες μεταξύ Tubber και διαφημιστών. Αυτά τα cookie μάρκετινγκ χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για την προβολή σχετικών, εξατομικευμένων διαφημίσεων ή προσφορών διακοπών ιστιοπλοΐας (με βάση τη συμπεριφορά που επισκέπτεστε και κάντε κλικ στους ιστότοπούς μας) όταν επισκέπτεστε αυτά τα δίκτυα ή συνδεδεμένους ιστότοπους. Για παράδειγμα, όταν επισκέπτεστε το άρθρο του ιστολογίου μας για την Ελλάδα, θα σας δείξουμε πανό με προσφορές από την Ελλάδα.

  2. Συνδεδεμένη συμπεριφορά ιστότοπου

    Εάν συνδεθείτε στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Tubber ή εάν επισκεφθείτε τους ιστότοπούς μας μέσω συνδέσμου μέσω email, θα συνδέσουμε τη συμπεριφορά του ιστότοπού σας με τα δεδομένα κράτησης των διακοπών ιστιοπλοΐας στη βάση δεδομένων μας. Χρησιμοποιούμε κυρίως αυτά τα δεδομένα για να σας αποκλείσουμε από περαιτέρω διαφήμιση μόλις κάνετε κράτηση για διακοπές ιστιοπλοΐας. Για παράδειγμα, όταν αναζητάτε ένα σκάφος στην Κροατία στο Tubber.com, θα χρησιμοποιούνται cookie μάρκετινγκ για να εμφανιστεί σχετική διαφήμιση. Όταν κάνετε κράτηση ενός σκάφους μέσω ενός από τους άλλους ιστότοπούς μας ή με μία από τις επωνυμίες μας, θα σταματήσουμε να προβάλλουμε περαιτέρω διαφημίσεις μέσω cookie μάρκετινγκ βάσει της συμπεριφοράς αναζήτησης στον κύριο ιστότοπό μας.

  3. Εγκαταλελειμμένο καλάθι κατά τη διαδικασία κράτησης.

    Όταν διακόψετε τη διαδικασία κράτησης στον ιστότοπό μας, θα σας στείλουμε ένα εξατομικευμένο email με έναν σύνδεσμο για τη διαδικασία κράτησής σας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε.

  4. Προσαρμοσμένη στόχευση κοινού

    Ενδέχεται να συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Προσαρμοσμένο Κοινό του Facebook, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις στο χρονολόγιό σας. Με τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας στο Facebook για να επιτρέψουμε στο Facebook να καθορίσει εάν έχετε λογαριασμό στο Facebook. Για να προσδιορίσουμε το κοινό μας, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα της κράτησής σας από τις διακοπές ιστιοπλοΐας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς το Facebook χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας για αυτόν τον σκοπό και πώς μπορείτε να ελέγξετε τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται πληροφορίες σχετικά με εσάς από το Facebook για την εξατομίκευση των Διαφημίσεων που βλέπετε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την πολιτική απορρήτου του Facebook. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε παρόμοια προγράμματα από άλλα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για συμμετοχή στο πρόγραμμα Προσαρμοσμένου κοινού Facebook και παρόμοια προγράμματα στέλνοντάς μας ένα email (ανατρέξτε στην ενότητα «Τα δικαιώματά σας» παρακάτω) από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την οποία αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ή να αποκλείσετε τη διαφήμιση στο Facebook. Μπορεί επίσης να έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη εξατομικευμένων διαφημίσεων στο χρονολόγιό σας στο Facebook ή ως μέρος της χρήσης άλλων κοινωνικών δικτύων μέσω της πολιτικής μας για τα cookies.

  5. Για επικοινωνία μαζί σας

    Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή μετά την πώληση, για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας ή για να χειριστούμε τα παράπονά σας.

  6. Νομική βάση, τήρηση αρχείων και συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις

    Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τις νομικές υποχρεώσεις στις οποίες υπόκεινται, εάν είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας ή για τα συμφέροντα τρίτων ή με τη συγκατάθεσή σας. Συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για εσωτερικούς επιχειρηματικούς σκοπούς, όπως τήρηση αρχείων και για συμμόρφωση με τις νομικές και φορολογικές μας υποχρεώσεις. Ενδέχεται να απαιτείται από το νόμο να συλλέγουμε και να κοινοποιούμε τα στοιχεία ταυτότητάς σας και τις πληροφορίες κράτησης και διακοπών ιστιοπλοΐας με δημόσιες αρχές ή κυβερνητικούς οργανισμούς για τον έλεγχο των συνόρων, τη μετανάστευση, την είσοδο στο έδαφος ενός κράτους, την ασφάλεια ή την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

    Εάν αρνηθείτε να παράσχετε προσωπικά δεδομένα που απαιτούμε για τις διακοπές σας στην ιστιοπλοΐα ή συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις Διακοπές Ιστιοπλοΐας ή τις υπηρεσίες που έχετε ζητήσει από εμάς. Για παράδειγμα, ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσουμε τις Διακοπές Ιστιοπλοΐας σας ή ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις επιπλέον υπηρεσίες που ζητήσατε από εσάς. Εάν παρέχετε ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες, ενδέχεται να αναγκαστεί να σας αρνηθούμε να αφήσετε το λιμάνι με το σκάφος σας.

    Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τις συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την επεξεργασία για την οποία δώσατε τη συγκατάθεσή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο email, προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας στο λογαριασμό σας (εάν υπάρχει) ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του smartphone σας (για ειδοποιήσεις push για κινητά και δεδομένα τοποθεσίας).

    Όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας για τα νόμιμα συμφέροντά μας ή για τα συμφέροντα τρίτου μέρους, αντισταθμίζουμε αυτά τα συμφέροντα με τα νόμιμα συμφέροντά σας. Όπου είναι απαραίτητο, έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα για τον περιορισμό των επιπτώσεων και την αποτροπή της αδικαιολόγητης βλάβης σε εσάς. Τα νόμιμα συμφέροντά μας μπορεί, για παράδειγμα, να περιλαμβάνουν λόγους ασφάλειας και προστασίας ή να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες και προσφορές σε εσάς.

Αποκάλυψη ή κοινή χρήση δεδομένων με τρίτους

  1. Γενικός

    Μπορούμε να αποκαλύψουμε ή να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τις μάρκες μας, τους ιδιοκτήτες σκαφών, τους ταξιδιωτικούς πράκτορές σας, την εταιρεία Yacht Insurance, τους εταίρους μεταφοράς για τους ακόλουθους σκοπούς.

  2. Υποστήριξη

    Χρησιμοποιούμε τρίτους για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, όπως προμηθευτές πληροφορικής, παρόχους κοινωνικών δικτύων, πρακτορεία μάρκετινγκ, εταιρείες πιστωτικών και χρεωστικών καρτών και πάροχοι υπηρεσιών ελέγχου κατά της απάτης. Όλα αυτά τα τρίτα μέρη θα πρέπει να προστατεύουν τα δεδομένα σας επαρκώς και να τα επεξεργάζονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

  3. Έρευνα και άμεσο μάρκετινγκ

    Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας σε εταιρείες του ομίλου και τρίτα μέρη για στατιστική ανάλυση και άμεσο μάρκετινγκ.

Για τη διασφάλιση της παραγγελίας και της ασφάλειας κατά τη διάρκεια του Ναυτικού Χάρτη

  1. Για να διευκολύνετε τις κρατήσεις σας για Sailing Holiday

    Για να χειριστούμε τις κρατήσεις σας και να εκπληρώσουμε τις ταξιδιωτικές ρυθμίσεις και τις αγορές σας, πρέπει να κοινοποιήσουμε τα δεδομένα σας με τις επωνυμίες μας, τους ιδιοκτήτες σκαφών, τους μεταφορείς και άλλες εταιρείες που εμπλέκονται στη διευκόλυνση των ταξιδιωτικών σας διευθετήσεων για τις Sailing Holiday σας.

  2. Ιστότοποι και εφαρμογές τρίτων

    Ο ιστότοπός μας και η εφαρμογή για κινητά περιέχουν συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων. Εάν ακολουθήσετε αυτούς τους συνδέσμους, θα βγείτε από τον ιστότοπό μας ή την εφαρμογή για κινητά. Αυτή η πολιτική απορρήτου δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων. Η Tubber δεν μπορεί να αναλάβει ευθύνη για τη χρήση των δεδομένων σας από αυτά τα τρίτα μέρη. Η χρήση αυτών των ιστότοπων υπόκειται σε δική σας ευθύνη.

  3. Δημόσιες αρχές

    Ενδέχεται επίσης να απαιτείται από το νόμο να συλλέγουμε και να κοινοποιούμε τα στοιχεία ταυτότητάς σας και τις πληροφορίες κράτησης και ταξιδιού Sailing Holiday με δημόσιες αρχές ή κυβερνητικούς οργανισμούς για τον έλεγχο των συνόρων, τη μετανάστευση, την είσοδο στην επικράτεια ενός κράτους, την ασφάλεια ή την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

  4. Ασφάλεια και διατήρηση
    • Η Tubber θα λάβει τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των δεδομένων σας από απώλεια ή παράνομη χρήση.
    • Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν για όσο διάστημα απαιτείται για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτήν την πολιτική απορρήτου ή στο βαθμό που αυτό απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νόμιμες υποχρεώσεις και για την επίλυση τυχόν διαφορών.
  5. Τα δεδομένα σας Διεθνή
    • Η Tubber μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα σας σε χώρες εκτός της χώρας διαμονής σας (συμπεριλαμβανομένων χωρών εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου). Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια της παροχής των Διακοπών Ιστιοπλοΐας σας ή επειδή οι συνεργάτες ή οι πάροχοι υπηρεσιών λειτουργούν σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι νόμοι αυτών των χωρών ενδέχεται να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας στα δεδομένα σας.
    • Ενδέχεται επίσης να χρειαστεί να αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας σε ξένες δημόσιες ή κυβερνητικές αρχές
    • Η μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε χώρες εκτός της χώρας διαμονής σας είναι συχνά απαραίτητη για την παροχή των υπηρεσιών μας σε εσάς. Σε άλλες περιπτώσεις, η Tubber θα διασφαλίσει ότι υπάρχουν επαρκείς εγγυήσεις για τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις για τη διεθνή μεταφορά προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου. Για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, η Tubber μπορεί να χρησιμοποιήσει τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες εγκεκριμένες από την Επιτροπή ως εγγυήσεις.

    Οι νόμοι σε ορισμένες άλλες χώρες ενδέχεται να απαιτούν από εμάς να παρέχουμε στους οργανισμούς ελέγχου των συνόρων πρόσβαση στις πληροφορίες κράτησης και Sailing Holiday Travel. Επομένως, οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουμε σχετικά με εσάς και τις ρυθμίσεις για τις Διακοπές Ιστιοπλοΐας σας ενδέχεται να αποκαλυφθούν στις τελωνειακές και μεταναστευτικές αρχές οποιασδήποτε χώρας στο δρομολόγιό σας. Εξάλλου, οι νόμοι σε πολλές χώρες απαιτούν από την Tubber να συλλέξει το διαβατήριό σας και τις σχετικές πληροφορίες πριν ταξιδέψετε προς ή από αυτές τις χώρες. Όταν χρειαστεί, θα παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες στις αρμόδιες τελωνειακές αρχές και τις αρχές μετανάστευσης. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τα δεδομένα σας σε κυβερνητικές αρχές, εάν η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί αποκάλυψη.


Τα δικαιώματά σας Στην κορυφή

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (δείτε παρακάτω) για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που σας παραχωρούνται σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων, το οποίο περιλαμβάνει (1) το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας, (2) να τα διορθώσετε, (3) να τα διαγράψετε, (4) για τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, (5) το δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων και (6) το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία.

  1. Δικαίωμα πρόσβασης

    Μπορείτε να μας ρωτήσετε εάν επεξεργαζόμαστε ή όχι κάποιο από τα δεδομένα σας και, εάν ναι, λάβετε πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα με τη μορφή αντιγράφου.

  2. Δικαίωμα διόρθωσης

    Έχετε το δικαίωμα να διορθώσετε τα δεδομένα σας σε περίπτωση ανακρίβειας ή ελλιπούς. Κατόπιν αιτήματος, θα διορθώσουμε ανακριβή προσωπικά δεδομένα για εσάς και, λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, πλήρη, ελλιπή προσωπικά δεδομένα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν την παροχή συμπληρωματικής δήλωσης.

  3. Δικαίωμα διαγραφής

    Έχετε επίσης το δικαίωμα να διαγράψετε τα δεδομένα σας, πράγμα που σημαίνει τη διαγραφή των δεδομένων σας από εμάς και, όπου είναι δυνατόν, οποιονδήποτε άλλο ελεγκτή στον οποίο τα δεδομένα σας έχουν δημοσιοποιηθεί στο παρελθόν από εμάς. Η διαγραφή των δεδομένων σας εντοπίζεται μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως ορίζεται από το νόμο και αναφέρεται στο άρθρο 17 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR). Αυτό περιλαμβάνει καταστάσεις όπου τα δεδομένα σας δεν είναι πλέον απαραίτητα σχετικά με τους αρχικούς σκοπούς για τους οποίους υποβλήθηκαν σε επεξεργασία, καθώς και περιστάσεις όπου υποβλήθηκαν σε επεξεργασία παράνομα.

  4. Δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας

    Έχετε το δικαίωμα να λάβετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας, πράγμα που σημαίνει ότι αναστέλλουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για μια καθορισμένη περίοδο. Οι περιστάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αυτό το δικαίωμα περιλαμβάνουν καταστάσεις όπου αμφισβητήθηκε η ακρίβεια των πληροφοριών σας, αλλά απαιτείται αρκετός χρόνος για να επαληθεύσουμε την ακρίβεια. Αυτό το δικαίωμα δεν μας εμποδίζει να συνεχίσουμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας. Θα σας ενημερώσουμε πριν από την άρση του περιορισμού.

  5. Δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων

    Το δικαίωμά σας στη φορητότητα δεδομένων συνεπάγεται ότι μπορείτε να μας ζητήσετε να σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή και να μεταδίδονται τέτοια δεδομένα απευθείας σε άλλο ελεγκτή, όπου είναι τεχνικά εφικτό. Κατόπιν αιτήματος και όπου αυτό είναι τεχνικά εφικτό, θα στείλουμε τα δεδομένα σας απευθείας στον άλλο ελεγκτή.

  6. Δικαίωμα διαμαρτυρίας

    Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μας ζητήσετε να μην επεξεργαστούμε πλέον τα δεδομένα σας. Αυτό ισχύει μόνο σε περίπτωση που τα & apos; νόμιμα συμφέροντα & apos; το έδαφος (συμπεριλαμβανομένου του προφίλ) αποτελεί τη νομική βάση για επεξεργασία.

    • Ανά πάσα στιγμή και δωρεάν, μπορείτε να αντιταχθείτε σε σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ σε περίπτωση που τα δεδομένα σας υποβάλλονται σε επεξεργασία για τέτοιους σκοπούς, που περιλαμβάνει σκοπούς δημιουργίας προφίλ στο βαθμό που σχετίζονται με αυτό το άμεσο μάρκετινγκ. Σε περίπτωση που εφαρμόσετε αυτό το δικαίωμα, δεν θα επεξεργαστούμε πλέον τα δεδομένα σας για τέτοιους σκοπούς.
    • Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τις συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με την επεξεργασία για την οποία δώσατε τη συγκατάθεσή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο email, προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας στο λογαριασμό σας (εάν υπάρχει) ή αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του smartphone σας (για ειδοποιήσεις push για κινητά και δεδομένα τοποθεσίας).
    • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για cookie και παρόμοιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας ή χρησιμοποιείτε την εφαρμογή μας, ελέγξτε την πολιτική μας για τα cookie.
    • Μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις όπου έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε ή να περιορίσουμε τα δικαιώματά σας όπως περιγράφεται παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση, θα αξιολογήσουμε προσεκτικά εάν ισχύει τέτοια εξαίρεση και θα σας ενημερώσουμε αναλόγως.
    • Μπορούμε, για παράδειγμα, να απορρίψουμε το αίτημά σας για πρόσβαση όταν είναι απαραίτητο για την προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών άλλων ατόμων ή να αρνηθούμε τη διαγραφή των δεδομένων σας σε περίπτωση που η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με τις νομικές υποχρεώσεις. Το δικαίωμα στη φορητότητα δεδομένων, για παράδειγμα, δεν ισχύει σε περίπτωση που τα προσωπικά δεδομένα δεν σας παρέχονται ή εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα όχι με τη συγκατάθεσή σας ή για την εκτέλεση μιας σύμβασης.

Άσκησε τα δικαιώματά σου Στην κορυφή

Όταν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας σχετικά με την επεξεργασία των δικαιωμάτων σας σχετικά με την Sailing Holidays of Tubber B.V., το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε το αίτημά σας στο Tubber B.V.

Tubber B.V.

Ομάδα απορρήτου

Friesestraatweg 211

9743 AD Groningen

Ολλανδία

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: support@tubber.com

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρατηρήσεις ή παράπονα σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας. Ωστόσο, εάν έχετε ανεπίλυτες ανησυχίες, έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων (Autoriteit Persoonsgegevens) που βρίσκεται στη Χάγη της Ολλανδίας


Tubber, Με Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα